10/09/14 21:07
(http://www.klassa.bg/)

Кариерният център на Техническия университет – София за девета поредна година организира изложението на работодатели Дни на кариерата.

 Дните на кариерата в Техническия университет – София дават възможност за осъществяването на директен контакт между студентите и фирмите - техните потенциални работодатели, които ще могат да представят информация за своята дейност, за свободните работни и стажантски позиции и за възможностите за бъдещото професионално развитие на младите хора.

 Около 90 фирми ще вземат участие в тазгодишното изложение, като голям процент от тях са в класациите за 100-те най-големи компании в България. Специален гост на изложението за втора поредна година ще бъде Европейския патентен офис. Това е най-голямото подобно университетско мероприятие в страната в рамките на което бизнесът в България ще се запознае отблизо със своите бъдещи кадри, обучени в най-добрия  технически университет, създаващ компетентна и квалифицирана работна сила за нуждите  на съществуващия пазар на труда.

 

 Дните на кариерата  са и първото събитие за Университета, свързано с честванията по повод неговата 70-годишнина.

 

По този повод най-учтиво каним Ваш екип да присъства и да отрази това изключително важно за нашия университет  събитие.

 

Желаем Ви успешна работа и се надяваме да ни подкрепите  в тази наша инициатива!

 

            Дата: 21 октомври 2014 г.

 

            Място: Учебен блок 12 на ТУ – София (фойае)

 

            Начало: 10:00 ч.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване