10/09/14 07:34
(http://pik.bg)

Събира се Общественият съвет към вицепремиера Екатерина Захариева

Събира се Общественият съвет към вицепремиера Екатерина Захариева

Ще се проведе заседание на Обществения съвет към вицепремиера по икономическа политика, министър на регионалното развитие и министър на инвестиционното проектиране Екатерина Захариева, съобщиха от пресцентъра на Министерство на регионалното развитие (МРР). Събитието ще се проведе от 14.00 часа в сградата на Министерството на регионалното развитие. Заседанието ще бъде водено от заместник-министъра на инвестиционното проектиране арх. Георги Савов. Основна тема на срещата е промяната в подзаконовата нормативна уредба в областта на инвестиционното проектиране, правилата и нормите за устройство на територията и строителството.

Ще бъдат обсъдени проект за изменение и допълнение в Наредба № 4 от 2001 г. за обхвата и съдържанието на инвестиционните проекти, както и необходимостта от промени в Наредба № 7 от 2003 г. за правилата и нормативите за устройство на отделните видове територии и устройствени зони. 

Участниците в съвета ще дискутират и необходимостта от промени в други актове, регламентиращи строително-инвестиционния процес и устройството на територията.
След заседанието е предвиден брифинг от 16.30 часа. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване