10/09/14 11:02
(http://pik.bg)

Таван на поликлиника се срути върху главата на дядо

Таван на поликлиника се срути върху главата на дядо

87-годишен мъж от Свищов пострада, след като парче от тавана в местната поликлиника се срути и падна върху главата му. Виждайки как започнали да падат парчета хоросан, мъжът се опитал да избяга, но парче от тавана паднало на главата му и го съборило на земята.

Останалите пациенти в коридора на поликлиниката веднага помогнали на стареца. Той останал да лежи, а след това отишъл на скенер, който показал, че няма сериозни наранявания. Пациентът, който чакал пред кабинета на личния си лекар, се е отървал само с уплаха и леки наранявания, но е можело да има и по-тежки последици, съобщава Нова тв.

От лечебното заведение съобщили, че сградата е на повече от половин век и се ремонтира от няколко месеца, който не може да бъде прекъснат. Пациентите обаче се възмущават, че дори и пред лекарския кабинет не е безопасно за хората.

След инцидента болницата прави собствена проверка по случая и от ръководството обещават да обезопасят сградата така, че да не застрашава живота на пациентите.


Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване