10/10/14 20:30
(http://www.klassa.bg/)

TypeScript за Java-разработчици в 9-тия технологичен уебинар на Luxoft

 Компанията Luxoft, водещ доставчик на услуги в разработката на софтуер и иновативни IT решения за клиенти в различни сектори, ще проведе своя 9-ти  уебинар с лектор Сандър Мак  на 16 октомври 2014 г. от 17 ч. централно европейско време

Мак, който често е гост-лектор на международни конференции за разработчици и водещ софтуерен експерт в Luminis Technologies, ще участва отново в поредицата технологични уебинари на Luxoft с лекция на тема ”TypeScript за Java-разработчици“. Той ще покаже как чрез TypeScript  може да се подобри качеството на разработка от страна на клиента и да се избегне ненужното разрастване на JavaScript-скриптовете. Сандър има 10-годишен опит с Java-виртуалната машина и се специализира в разработката на модулни системи за Java и Java Script. .

Сандър споделя знанията, опита и страстта си към разработването на висококачествено програмно осигуряване в блога си в http://branchandbound.net и списва за холандското списание Java Magazine. Той беше IT звездата на седмия технологичен уебинар на Luxoft, където говори за “Обработка и анализ на данни с помощта на езика R за Java-разработчици”.

Серията от технологични уебинари (Luxoft’s Technology Webinar Series - LTS)  предоставя на IT професионалистите по цял свят възможността да споделят своя опит чрез глобалната образователна платформа IT Knowledge. LTS е следващото поколение образователна инициатива, която насърчава споделянето на опит между експерти в областта на отворения код. Желаещите да участват в нея могат да се регистрират в www.Luxoft.com  или да участват в уебинарите чрез Youtube канала на Luxoft .

TypeScript е алтернатива на JavaScript и може да го надгражда. Той позволява добавянето на класове, интерфейси и други обектно-ориентирани конструкции, познати на Java разработчиците. В резултат на това се създава стандартен код на JavaScript, който може да се използва от всеки JS - било то браузър или Nashorn.

Презентацията ще покаже TypeScript от гледната точка на Java-разработчиците, които също така се занимават с разработка на JavaScript от страна на клиента. Програмирайки в реално време, Сандър ще създаде едностранно уеб-приложение, което работи с Java от страна на сървъра. Той ще покаже, че TypeScript кодирането е по-приспособимо, по-надеждно и по-забавно.

За да участвате в уебинара с гост-лектор Сандър Мак е необходимо да се регистрирате в www.luxoft.com/lts

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване