10/10/14 13:48
(http://pik.bg)

Близнашки заповяда: Всеки министър да аргументира смените на кадри по ресорите си

Близнашки заповяда: Всеки министър да аргументира смените на кадри по ресорите си

До края на седмицата всеки министър да аргументира смените на кадри по ресорите си. За това настоя служебният премиер Георги Близнашки, става ясно от стенограмата от последното правителствено заседание. Близнаки допълва, че предходното правителство е направило над 2500 уволнения и назначения, което е изведено след специална справка, направена от служебни кабинет.

Близнашки настоява министрите да бъдат готови да защитават промените, направени от тях. „В много случаи става дума за компрометирани хора. Примерите са много важни. Знаете тези приказки за поголовни чистки и прочие, да имаме готовност да дадем един категоричен отпор, защото ние бяхме изключително сдържани, в крайна сметка. Опитахме да поддържаме едно равновесие в обществото, но това далеч не беше оценено от всички политически сили", допълва служебният премиер, цитиран от Дарик.

Той допълва, че настоява за нагледни примери, защото „така е устроена човешката психика - не бройката, не количеството".

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване