10/10/14 11:56
(http://pik.bg)

Закопчаха ало-измамник с 24 бона

Закопчаха ало-измамник с 24 бона

Същият ден друг мошеник измъкна от 87-годишна баба 19 500 лв

Стара Загора. Вчерашният 9 октомври спокойно може да се нарече ден на „ало-измамниците" в Старозагорско. Първо криминалистите предотвратяват крупна измама на 72-годишна жена, която е атакувана по познатия сценарий, че дъщеря и си е счупила крака и трябват 10 хил. лв за спешна операция. Бабата обаче се обадила в полицията и след светкавично разработената операция мошеникът е арестуван пред старозагорска църква в центъра малко след като му предала парите. „Това е 31-годишния С.П. от с. търговищкото с. Звезда", съобщиха в петък от полицията. При обиска у него са били открити други 14 000 лв., 3 мобилни телефона и таблет. Той е задържан за 24 часа, а разследването ще докаже дали е замесени и в други подобни престъпления, уточниха от полицията.

Същият ден друг „ало-измамник" прави най-големия удар досега в Старозагорско – по абсолютно същата схема успява да измъкне 19 500 лв от 87-годишна жена от старозагорското с. Дълбоки. Старицата предала крупната сума пред дома си за спешна операция на неин близък.

В черния четвъртък с 1000 лв и изгаря и 79-годишна жена от Стара Загора. Тя предала парите на непознат куриер, за да получил колет, изпратен от внука й, който се оказал пълен със стари вестници.

Източник: standartnews.com

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване