10/10/14 08:06
(http://pik.bg)

Огнян Донев: Борисов да внимава да не тръгне по стъпките на кабинета "Орешарски"

Огнян Донев: Борисов да внимава да не тръгне по стъпките на кабинета "Орешарски"

В момента победителят от изборите не е в състояние да състави правителство, затова бизнесът не води преговори. Постигнахме договорки за националния интерес. Нужно е да има консенсус и обединение. На първо място трябва да се постигне финансова стабилност, бързо отпушване на еврофондовете. Това каза председателят на КРИБ Огнян Донев в сутрешния блок на БТВ.

Голяма коалиция не може да има без участието на ГЕРБ, българският народ подкрепи Борисов. Който и да управлява в България трябва да се съобразява с политическите нагласи на електората. Всички знаем, че трябва да се съобразяват с ДПС. Пмолен да коментира упреците на Реформаторския блок, че определени строителни фирми получават всички обществени поръчки и това трябва да се промени, Донев потвърди това. "Действително има строителни фирми, които са били толерирани от управляващите. Той призна, че по "Южен поток" разпределянето на порциите не е било в съответствие със закона.

Не сме искали оставката на предишното правителство, заради участието на ДПС. Много е удобно само да имаш облаги от едно управление, но да не поемаш отговорност. Ако правителството тръгне по стъпките на кабинета "Орешарски", животът му няма да е повече от 2 години", увери председателят на КРИБ. Според Донев политиците не могат да създават работни места. Те могат да създадат подходящи условия, че да може бизнесът да създаде работни места.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване