10/10/14 16:08
(http://pik.bg)

Само в ПИК! Бисер Миланов скочи на Нова и Би Ти Ви - цензурирали го!

Само в ПИК! Бисер Миланов скочи на Нова и Би Ти Ви - цензурирали го!

Бисер Миланов-Петното изпрати писмо до медията ни, в което се възмущава от това, че телевизиите Нова и Би Ти Ви го цензурират.

Вижте цялото писмо на Миланов без редакторска намеса:

Докога човек трябва да търпи манипулациите, обидите, клеветите, излъчвани по основните телевизии, а ограничаването на правото на отговор и съответно, изслушването на ощетената страна да са невъзможни? Не е ли това противоконституционно не е ли това нарушаване на човешки права. Кой нарушава българското законодателство в този момент. Кой ме цензурира и кой би следвало да предприеме необходимите мерки това да престане - ако не прокуратурата, тогава кой?

Ето някои от примерите, които Миланов прилага:

ДО ДИРЕКТОРА НА БТВ

КОПИЕ: ДО СЕМ



ИСКАНЕ ПРАВО НА ОТГОВОР



ОТ:Бисер Георгиев Миланов

ЕГН:6810235300

Адрес: гр. Русе , ул. „Солун “ 24 , бл. „Вела Благоева“ , вх. В , ет. 1 , ап.8



УВАЖАЕМИ ,Г-Н ДИРЕКТОР,

Днес 20.09.2014 , след като за първи път имах възможност да изгледам предаването "120 минути" ,правя искане към Вас за право на отговор във връзка с клеветите и обвиненията, които бяха предтсавени пред цялото общество , чрез вашата телевизия , а именно в предаването Ви „ 120 минути” , излъчено на 18.01.2014 г. с водещи Светослав Иванов .В предаването , многократно съм обиждан и наричан "Петното" . Твърдения на водещия и на Мария Цънцарова , не отговаря на действителността и искам да опровергая това, защото аз като български гражданин и баща на три деца имам дълг и чест , да защитавам Отечеството си и правя само това, а Вие с множеството обиди и клевети ме злепоставяте, като изкривявате по този начин общественото мнение .Считам , че ако вашите действия не са злонамерени и целенасочени , следва да ми дадете право на отговор , за да изясним пред обществото Кой всъщност е Бисер Миланов.

По член 18 ал.2 от закона за Радиото и телевизията имам право на отговор и искам да си защитя позицията като обществена и гражданска личност .


20.09.2014г.

Гр. Русе /Б.Миланов/

 

Втори пример:

 

ДО ДИРЕКТОРА НА НОВА ТВ

 

КОПИЕ: ДО СЕМ

 

ИСКАНЕ ПРАВО НА ОТГОВОР

 


ОТ:Бисер Георгиев Миланов

 ЕГН:6810235300

 Адрес: гр. Русе , ул. „Солун “ 24 , бл. „Вела Благоева“ , вх. В , ет. 1 , ап.8

УВАЖАЕМИ Г-Н ДИРЕКТОР,

 

Искам право на отговор във връзка с обиди и клевети , които бяха предтсавени пред цялото общество , чрез вашата телевизия , а именно в репортаж , излъчен в Централната емисия Новини от 19:00 ч.на 08.10.2014г..В репортажа , Настимир Ананиев ме обижда и нарича "Петното" , цитирам :"Представете си например Бареков или там неговия човек , който е Бисер Петното , да запази марката Реформаторски блок " , освен така и ме клевети - след като не членувам в партията "България без цензура" , тези неверни твърдения на Настимир Ананиев , не отговарят на истината и искам да опровергая това чрез правото на отговор в законовия срок.

 

Освен това никога не съм правил по надлежен начин до надлежна институция искане за марката Реформаторски блок , която хипотеза е изградил Настимир Ананиев , без да има документи за по-горното ми изявление .Смятам , че споменаването на моето име чрез обида цели само едно г-н Настимир Ананиев да стане популярен в медиите , като "дарител" на Реформатораския блок , в който аз не участвам и нямам отношение към тях .

Относно Бареков ,е под достойството ми да ме смесват с този ниско морален човек , така че е крайно време да спрът спекулациите по мой адрес в тази връзка .

По член 18 ал.2 от закона за Радиото и телевизията имам право на отговор и искам да си защитя позицията като обществена и гражданска личност .

10.10.2014г. С уважение:

Гр. Русе /Б.Миланов/

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване