10/10/14 12:34
(http://pik.bg)

Софийски районен съд оправда Бареков по делото за клевета, заведено от Борисов

Софийски районен съд оправда Бареков по делото за клевета, заведено от Борисов

Софийски районен съд оправда лидера на "България без цензура" Николай Бареков по дело за обида, заведено от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщиха от пресцентъра на партията на Бареков.

Според съдия Николай Василев обидата трябва да бъде възприета лично. По делото стана ясно, че Бойко Борисов не е гледал лично предаването на 19 октомври 2013 г., а е чул преразкази на интервюто с Бареков от свидетелите по делото, които сами посочиха в показанията си, че са му преразказали почти всичко.

В частната тъжба Борисов твърди, че в предаване по Нова телевизия Николай Бареков е отправил сериозна обида към него, като е заявил:

"Еми той е тъп, той по принцип е тъп". Борисов съди Бареков и за думите, че е собственик на Нова телевизия и на футболен клуб "Левски". Той искаше от съда да накаже Бареков с глоба от 10 000 лева и обществено порицание. Борисов трябва да заплати разноските за експертизи по делото в размер на 355 лв.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване