10/10/14 19:30
(http://pik.bg)

Хванаха Чичо Скрудж да паркира „Ролс Ройса“ си на тротоара в центъра на Бургас (снимки)

Хванаха Чичо Скрудж да паркира „Ролс Ройса“ си на тротоара в центъра на Бургас (снимки)

Несебърският бизнесмен Красимир Антонов, известен с прозвището Чичо Скрудж, бе изловен днес от читател на Флагман.бг да паркира тузарския си „Ролс Ройс Фантом“ със златен номер на тротоара на ул.“Славянска“ в центъра на Бургас.

Автомобилът – мечта за всички шофьори на планетата, престоя там около половин час. Не стана ясно къде е ходил Антонов – дали в Общинска банка или култовото заведение „Капитолия“, в което се знае, че ходи само подбрана клиентела. Може би несебърският милионер е поискал да се запознае с богатата експозиция на Етнографският музей на чийто тротоар беше спрял автомобила си, смятаха други свидетели на особенната гледка.

Според специалисти колата струва над 300 хил.лв. Тя е регистрирана на името на фирмата на Антонов, показа проверка на Флагман.бг.

Красимир Антонов е собственик 5-зведният хотел „Планета“ в Слънчев бряг. Макар и да е познат с прозвището си Чичо Скрудж, той никак не е толкова свидлив, довериха запознати. В Несебър се разказват легенди как построил къща за чудо и приказ на любовницата си. Малкият замък събирал от година погледите на всички в Кошарица, не само заради ексцентричния оранжев цвят, с който грее над сивотата, но и заради красивите орнаменти по фасадата, високите довари и лъскавите коли, които постоянно влизат вътре. В Кошарица всички наричат къщата „хотел Рай“.

В Несебър всички са виждали и другият тузарски автомобил на Антонов - синьо Бентли. Красимир Антонов е близък приятел на бившия финансов министър Симеон Дянков, който миналата година му гостува цяло лято в хотел „Планета“.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване