10/11/14 12:41
(http://pik.bg)

Бременна в 9-ия месец наемателка с 4 деца изгонена от хазяина

Бременна в 9-ия месец наемателка с 4 деца изгонена от хазяина

Хазяин изгони бременна в деветия месец наемателка, без да прояви никаква милост към нея. Пенка Николова е майка на 4 деца, които издържа със заплата от 450 лв. През последните два месеца жената просрочила задълженията към хазяина си и една сутрин той нахлул в жилището с искане Пенка и приятеля й веднага да се изнесат.

Нещо повече – наемодателят заявил, че мебелите им трябва да останат, като материално покритие на дължимата сума от 1000 лв.

Многодетната майка се обърнала за съдействие в полицията, но органите на реда заявили, че не могат да вземат отношение и тя трябва да се разбере сама с наемодателя си.

Отчаяната жена била принудена да подпише споразумение с хазяина, според което, ако до два дни не заплати сумата от 1000 лв., той ще получи мебелите, които тя оставя в апартамента.

"Взеха ми абсолютно всичко, а не срещам съдействие от нито една институция", споделя пред "Факторът Кошлуков" изгонената майка.

Според защитника й адвокат Светозар Арнаудов, наемодателят категорично е нарушил установения в закона ред за опразване на наето помещение.

Решението му да влезе и без предупреждение да изгони Пенка пък се води самоуправство по член 323 от Наказателния кодекс, тъй като той няма право да нахлува по този начин в имота.

"Не съжалявам, че съм родила четири българчета. Съжалявам за обстоятелствата в тази страна, при които трябва да ги отглеждам", казва многодетната майка. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване