10/11/14 12:24
(http://pik.bg)

Дора Янкова: Резултатите от парламентарните избори не бяха очаквани

Дора Янкова: Резултатите от парламентарните избори не бяха очаквани

Резултатите от парламентарните избори не бяха очаквани, тъй като ние се борихме за много по-голямо доверие на избирателите и в Смолянския избирателен район, и в България като цяло. Фактите обаче показват друго – загуба и то тежка загуба за „БСП – лява България”. Това каза в интервю за предаването „Метроном” на радио "Фокус"-Смолян водачът на листата на „БСП – лява Българя” за област Смолян Дора Янкова. Тя подчерта, че винаги още от първия ден след загуба или спечелване на избори, а в този случай след загуба, започват активната работа за възстановяването на партията и за възвръщането й във властта.

„Това е опозиционното време. Ние ще продължим да стоим на страната на по-бедните и социалните групи, за повече социална политика, за по-справедлива държава и в крайна сметка БСП ще бъде един силен опозиционен глас в парламента, а може би ще бъде и единствената опозиция”, отбеляза Янкова. Тя изказа благодарност на левите избиратели в Родопите и посочи, че те са една солидна, сплотена, голяма група, която иска социална справедливост, която е била силно заявена за Родопите. „Трябва да разширяваме и да говорим повече за социална политика, за социална справедливост, защото не очаквам нищо добро от десницата, която се е задала и идва на власт”, каза още Дора Янкова.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване