10/13/14 05:24
(http://www.klassa.bg/)

TaxiMe с нова версия за Android и iOS

 Българското мобилното приложение TaxiMe вече има нова версия. Освен подобрения, модерен и удобен интерфейс на приложението, който е наличен за Android и iOS, клиентите ще могат да се възползват и от по-бърз и лесен избор на адрес от „места наблизо“ и „любими“. Android aпп-ът вече е достъпен и на английски, а подобренията за iOS включват и Google карта, която е много по-детайлна и точна от използваната досега Apple карта. Клиентите на TaxiMe ще се радват и на една нова функционалност на приложението – възможността да следят местоположението на таксито по маршрута. Това е удобство, от което всички родители биха могли да се възползват, когато поръчват кола за своите деца например.

 

 „Новата версия на апповете за Android и iOS е многократно по-удобна и интуитивна за използване от досегашната. Интерфейсът е изцяло подобрен и са добавени нови функционалности. Потребителите с Android и iOS, съответно 400 000 и 100 000 в София, вече разполагат с истински качествен апп за поръчка на такси“, коментира създателят на TaxiMe Христо Чернев.

 

Апп-ът TaxiMe е достъпен от 2013 година и от тогава досега е с над 40 хил. клиентски инсталации. С мобилното приложение всеки клиент може да си поръчва такси с подбрани шофьори на стандартни тарифи. Поръчката на такси вече е лесна и бърза, без досадни разговори с диспечерите. Само с две докосвания на тъчскрийна всеки може да пътува с подбран, комфортен автомобил, който само след няколко минути е на място, и да се вози при шофьор, чието представяне се поставя на постоянна оценка. Приложението дава на клиентите и информация за приблизителната стойност на поръчката. От услугите на TaxiMe за сега се възползват само столичани, но приложението е в тестов режим и в други градове на страната.  

 

„TaxiMe е мобилно приложение, което развенчава мита, че пътуването с такси не може да бъде комфортно и че не можеш да намериш добър таксиметров шофьор. С TaxiMe сега повече от всякога това е възможно. Работим с шофьори от всички компании на пазара, като помагаме на вас - потребителите на такси, наистина да изберете най-добрите от тях. Предвиждаме в близко бъдеще да предложим на клиентите и други допълнителни функционалности, които ще обогатят предлаганите услуги“, допълва Чернев.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване