10/13/14 18:57
(http://pik.bg)

Мъжът на изчезналата Стоянка отрича да се е обаждала

Мъжът на изчезналата Стоянка отрича да се е обаждала

Съпругът на изчезналата Стоянка Дудекова - Веселин, отрича да има вест от бившата му съпруга, както има версия, че тя е жива и се е обадила на близките си да ги успокои, пише "Марица".

Макар да не признава за такъв разговор,  видимо  семейството е спокойно. Синът ми е до мен, чуй го и ти, заяви на репортер на пловдивското издание Веселин Божилов и прехвърли телефона на сина си Христо. Не се е обаждала, каза 16-годишният Христо Божилов на върос дали се е чул с майка си. „Не знам” бе единственият отговор на въпроса дали очаква, че тя ще се обади или дойде в Карлово.

Все се надявам и искам да си дойде, твърди бившият на жената, която е в неизвестност близо половин година. Но с децата не говорим по този въпрос. Не искам да ги притискам нито с въпроси какво знаят за нея, как са живели през тези няколко месеца след развода, нито да ги питам какво мислят по случая.

Току-що се връщам от Пловдив, полицията освободи лаптопа , който бе иззет за разследването и заедно със сина ми се прибираме към Карлово, заяви Веселин Божилов.

От полицията твърдят, че разследването не е прекратено, че издирването на Стоянка Дудекова в България и в чужбина продължава. Запознати със случая обаче смятат, че най-вероятно този въпрос вече, макар и без необходимите формалности, е оставен на близките.

Някои събития трябва да бъдат прочетени отново, коментират експерти в разследването на подобни случаи с изчезнали хора. Много коментиран бе фактът, че на 27 март тази година Стоянка е тръгнала за фабриката само с телефон, без чанта и без лични документи. Най-вероятно  в този момент тя изобщо не е тръгвала за работа. Някой, когото познава добре и който знае „разписанието й”,  се е обадил да се видят за малко. Тя е познавала човека, имала му е пълно доверерие и затова е излязла в този необичаен за срещи час. Смятала е, че ще говорят минута-две и после ще се прибере вкъщи, а в 4.20 ще излезе за служебния автобус. Затова доста преди обичайния час за работа е излязла и е говорила с някого.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване