10/16/14 08:55
(http://pik.bg)

Валери Симеонов: ДПС изнасилва държавата! Оптимист съм, че ще има правителство, дори без нас

Валери Симеонов: ДПС изнасилва държавата! Оптимист съм, че ще има правителство, дори без нас

Единствената цена или непреодолимата пречка за договарянето за кабинет е нашата програма и няма да отстъпим от нея. Всички, които се съобразяват с нея, може да заповядат. Това заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов в ефира на ТВ7 по повод преговорите с ГЕРБ за съставянето на правителство.

Възможно е да се изхвърли ДПС от властта. Единственото нещо, което прави тази партия, е да изнасилва държавата, мисля, че и ГЕРБ, и другите партии са се опарили от ДПС, категоричен е Симеонов.

Що се отнася до Бат Сали, той заяви, че ДПС може да отиде да направи пресконференция в Кюстендил, за да видят какво е настроението на хората там спрямо него.

Протестираме срещу безобразието на служебното правителство да прати Метин Казак като посланик в Катар, защото той е съмнителна личност. Трябва ни човек, който е сериозен и умее да привлича инвестиции в България, категоричен бе лидерът на НФСБ.

По думите му може да се стигне до едни нежелани нови избори. Мисля обаче, че правителство ще се състави, оптимист съм и дано да е полезно за България. Ние не се изживяваме като незаменима коалиция, може да има кабинет и без нас, заяви Валери Симеонов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване