10/17/14 11:25
(http://pik.bg)

Аутопсията на загиналия студент от Американския университет показа: Няма наличие на алкохол или наркотици в кръвта

Аутопсията на загиналия студент от Американския университет показа: Няма наличие на алкохол или наркотици в кръвта

Няма наличие на алкохол или наркотици в кръвта на трагично загиналия студент от АУБ Борис Кодиков. Това са показали резултатите от съдебно-медицинската експертиза, която е извършена при аутопсията на трупа.

Младежът бил напълно здрав и атлетичен, въпреки появилите се коментари, че приживе е развил мания, че страда от неизлечима болест, пише struma.bg.

21-годишният пловдивчанин полетя от терасата на столовата на студентския кампус "Скаптопара" преди седмица пред очите на стъписаните студенти. Преди фаталния полет той се обърнал към приятелите си с думите: "Гледай, братче, какво ще направя...."

Лаптопът на момчето е иззет, проведени са разговори с родителите и състудентите на Борис. 

Междувременно дядото на Боби, който също се казва Борис Кодиков, помоли медиите да разпространят обръщението му за смъртта на първородния му внук. 

"Боби беше заобиколен с внимание, грижи и обич в семейството ни и от децата, с които учеше и общуваше. Болката на родителите му от неговата загуба е още по-голяма, тъй като през 2000 г. почина и по-голямата му сестра Петра.

Сега цялото ни внимание, любов и обич са насочени към третото дете на сина ми Максим - Емил, за когото съм написал в последната си книга "Родина, роден край, родов корен" под мотото "Детето на 21 век".

Дядото е автор на книгата "Българската щурмова авиация" в две издания. Без да напада никого, дядото зове за по-коректно отразяване на нещастието, сполетяло семейството му.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване