10/17/14 06:26
(http://www.klassa.bg/)

„Галакси инвестмънт груп” представи проекти със сериозен потенциал за развитие

 Сериозен инвеститорски интерес към офисните си проекти отчита „Галакси инвестмънт груп” на участието си в изложението EXPO REAL, което се проведе наскоро в Мюнхен. Компанията представи редица свои проекти, като инвеститорите са особено привлечени от София Бизнес Тауър и новата офисна сграда, която ще се изгражда в Пловдив. Българският пазар на офис площи бележи сериозно раздвижване през последната година, прогнозите на експертите за неговото развитие са положителни, а международните инвеститори са привлечени от стабилните наеми. На пазара на офиси в Пловдив в момента търсенето на офиси клас А надвишава предлагането. В резултат на засиленото търсене, компанията „Галакси инвестмънт груп” стартира проект на офис сграда, която да отговори на всички технически и функционални изисквания на компании, работещи в сферата на аутсорсинга и информационните технологии.

 

Проектът ще се изгражда на два етапа. Сградата има шест офисни етажа с осигурени места за паркиране. Разположена е на един от най-комуникативните булеварди в Пловдив - „Свобода”, само на 5 минути от центъра на града и на 10 мин. от магистрала „Тракия”. Очакванията на инвеститора са тя да бъде мястото за разполагане на офисите на компании, които все повече се спират на Пловдив като място за развитие и разширяване на своя бизнес.

 

„Участието ни на Експо Реал ни предостави отлична възможност да представим направленията, в които работим и инвестиционни проекти със сериозен потенциал за развитие”, коментира Константин Бояджиев, директор бизнес развитие в „Галакси инвестмънт груп”.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване