10/17/14 11:47
(http://pik.bg)

Закопчаха трима мъже при сделка с контрабандни цигари

Закопчаха трима мъже при сделка с контрабандни цигари

Павликенски полицаи осуетиха сделка с контрабандни цигари. Криминалистите са задържали трима мъже и са иззели 15 800 къса цигари от различни марки.

След близо двумесечна работа по сигнал за мъже, разпространяващи акцизни стоки без бандерол на територията на общините Павликени и Сухиндол в сряда, след проведени разследващи действия, в момент на сключване на сделка в местността "Пустия" край Сухиндол са задържани 27-годишният Д. М. от ловешкото село Горско Сливово, 28-годишният Л. И. от павликенското село Върбовка, и двамата известни на полицията и осъждани за идентични престъпления, и 28-годишният М. Б. от ловешкото село Кърпачево, известен на полицията.

На мястото униформените установили 790 кутии цигари. След доклад на материалите в прокуратурата двама от мъжете са привлечени като обвиняеми и с постановление на наблюдаващия прокурор са задържани до 72 часа. Работата по документиране престъпната им дейност продължава.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване