10/17/14 13:52
(http://pik.bg)

Сидеров: Тези, които гласуваха за Симеонов и Каракачанов, получават Борисов

Сидеров: Тези, които гласуваха за Симеонов и Каракачанов, получават Борисов

Лидерът на Атака Волен Сидеров коментира подкрепата, която заявиха от Патриотичния фронт за правителство на ГЕРБ. Сидеров заяви, че от 18 приоритета на ГЕРБ, Патриотичният фронт покриват 14, а това е почти 100% съвпадение.

„Това означава, че който е гласувал за ГЕРБ е гласувал за Валери Симеонов и  Каракачанов. И обратното, който е гласувал за Каракачанов, е гласувал за Бойко Борисов“, допълни националистът. „Патриотичният фронт са готови на всичко само и само да са във властта. Защо излъгахте своите избиратели, господа Симеонов и Каракачанов? Трябва да отговорите на този въпрос и ще отговаряте оттук нататък всеки ден, всеки месец, всяка седмица. Непрекъснато ще отговаряте, защото те ще ви питат, защо ги излъгахте? Защо получиха Бойко Борисов гласувайки за Валери Симеонов и Красимир Каракачанов“, допълни Сидеров. Той заяви, че сега Борисов ще има две патерици – реформаторите и Патриотичния фронт.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване