10/29/14 05:00
(http://pik.bg)

Кметът на Пловдив получи торба цимент - подарък за рождения си ден

Кметът на Пловдив получи торба цимент - подарък за рождения си ден

Нетипичен подарък - торба цимент, получи кметът на Пловдив Иван Тотев навръх рождения си ден вчера. Общинските съветници Костадин Георгиев, Едуард Сарафян и кметът на "Централен" Георги Титюков му поднесоха спортни обувки за АТВ и строителния материал. "Да циментирате втория си мандат", пожелаха му те, пише "24 часа".

Шестимата районни кметове се отчетоха пред началника си с форма, в която се пекат блатове за торта. "В последно време г-н Тотев се е отдал с 6-годишната си дъщеря Ралица на кулинарни умения. Този домакински уред ще му е от полза", заяви кметът на "Източен" Петър Петров. Последните шедьоври, измайсторени от Тотев, били солени мъфини и прочутият гръцки сладкиш портокалопита.

Десетки служители застанаха пред кметския кабинет и посрещнаха рожденика с аплодисменти. Връчиха му торта да си подслади живота. "Навършвам 39 г. Много съм щастлив, че съм обграден с толкова топлина. Чест за мен е да работя с вас", каза той и почерпи със соленки, сладки и бонбони.

С бутилка 12-годишно уиски се появи областният управител Розалин Петков, за да уважи доскорошния си шеф. Кметът на побратимения с Пловдив японски град Окаяма Масао Мори изпрати поздравителен адрес и покана за гостуване.

Тотев събира в събота верни приятели, за да отпразнува рождения си ден, а в понеделник лети за Страната на изгряващото слънце.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване