11/03/14 17:53
(http://radiomilena.com/)

Млади ротарианци обновиха детска площадка по безопасност на движението в Поморие /видео/

По инициатива на Ротари клуб – Поморие е възстановена детската площадка по безопасност на движението, която се намира в двора на началното училище на СОУ “Ив. Вазов”. В умаленото копие на градски улици в реални условия ще се пресъздават ситуации, в които попадат участниците в движението. Децата ще имат възможност да се вживеят в ролите на пешеходец, водач на автомобил, колоездач, регулировчик и служител в КАТ.
Проектът е дело на младите ротарианци от морския град, които съвместно с Ротари клуб Поморие и Община Поморие закупиха и поставиха пътни знаци и начертаха маркировката.
На откриването отец Иван отслужи тържествен водосвет, а лентата прерязаха Иван Алексиев – кмет на Община Поморие, Ирина Кънчева -президент на Ротари клуб, мандат 2014 – 2015г. и Илко Демирев – президент на Ротаракт – клуб Поморие,  младежи от 18 -30г.. . От името на учителите, учениците и ръководството на СОУ “Ив. Вазов” зам.директорът Ася Пеева изрази благодарност към Ротари клуб и Община Поморие и връчи благодарствени писма.

Повече информация гледайте във видеорепортажа.

 

Публикувана на 11/03/14 17:53 http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/gMJncmaYGFY/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване