11/03/14 13:01
(http://pik.bg)

Съдба! Близначки се откриха след 42 години, вижте уникалната им история

Съдба! Близначки се откриха след 42 години, вижте уникалната им история

Две близначки се откриха след 42 години. Сестрите са били разделени още като бебета, след като са дадени за осиновяване, и са приети от различни семейства. Срещата им беше в Добрич, където живее едната от тях.Историята на двете жени започва в болницата в Елхово. Първо е осиновена Магдалена още като пеленаче, а след нея и Стефка. От различни семейства. Въпреки че осиновителите на Магдалена искали да осиновят и двете момиченца. Тогава обаче не им позволили. Така Магдалена заживява в Добрич, а Стефка в Търговище. И както в повечето случаи става, и двете случайно научили, че са осиновени.

„От момента, в който я открих, усещането беше, че съм цяла и че няма да съм сама занапред. Имам си близък човек, освен майка ми, която ме отгледала с много любов с баща ми, Бог да го прости, ще имам и сестричка", емоционално разказва пред Би Ти Ви Магдалена Димова. „Аз още не мога да го осъзная, не знам колко време ще мине. Това са толкова много години, живееш, растеш самичък и в един момент се появява друг човек в живота ти и се оказва, че е сестра ти”, развълнувано обяснява пред репортера Стефка Димова. 

След като се откриха, и двете мечтаят за едно - да бъдат повече време заедно. Нищо, че едната живее в Добрич, а другата в шуменското село Иваново. Срещата им става факт, след като Магдалена пуска снимка в сайта „Търсим се”. Стефка пък е пуснала там снимка, защото търси биологичната си майка. Така двете се намират след 42 години раздяла.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване