11/06/14 17:54
(http://pik.bg)

Бареков: Ще направя всичко възможно, за да помагам на правителството! (обновена)

Бареков: Ще направя всичко възможно, за да помагам на правителството! (обновена)

"Ще направя всичко възможно, за да помагам на новото правителство. Г-жа Кунева и Г-н Лукарски знаят къде ми е кабинета, ако желаят помощ", заяви Николай Бареков по Би Ти Ви.

"В предишните дни Краси Каракачанов ми се обади по телефона, за да ме убеди да не подкрепят евентуалния нов кабинет, защото и той също няма да го подкрепи", разкри лидерът на ББЦ.

„Срещата на нашите представители с колегите от ГЕРБ бе унизителна. Ние държим на икономически ръст и работни места, но диалог не е имало. Ние искаме хигиенично управление център дясно. Целта ни е да не влязат в управлението ДПС и безпринципни личности. Утре сутрин нашата парламентарна група ще заседава и ще вземе решение дали да подкрепи кабинета, или не”, добави Бареков.

Лидерът на ББЦ добави още, че ако искат ГЕРБ да знаят дали ще получат подкрепа в парламента, нека им предоставят програмата. 

„Около хората в кабинета има доста скандали в интернет. Самата им програма е малко странна, защото има взаимно изключващи се факти. Примерно се залага, че ще поддържат ниски нива на публичен дълг според европейските критерии. Само след седмица това ще се наруши, защото ще се актуализира бюджетът и дългът ще прехвърли 4%. Сега виждаме в кабинета хора от Тройната коалиция. Нали ГЕРБ се създаде именно в знак на протест срещу Тройната коалиция. Интересно е да се види как се чувстват РБ в коалиция с партията на президента Първанов, известен като Гоце”, каза още Бареков.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване