11/07/14 08:22
(http://pik.bg)

Каракачанов: 17 от Патриотичния фронт ще гласуват „за” кабинета на Бойко Борисов

Каракачанов: 17 от Патриотичния фронт ще гласуват „за” кабинета на Бойко Борисов

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов коментира в студиото на Нова телевизия появилите се вчера твърдения от Николай Бареков, че е бил помолен от него да не подкрепя кабинета на Бойко Борисов, защото ”сме излъгани”.

„Чувал съм се с Николай Бареков през периода на консултациите за кабинет, но казаното от него ,че съм го молил да не подкрепя кабинета, са измислица, клюкарска история”. Това заяви лидерът на ВМРО.

Той обяви, че след 8 часа преговори с екипа на ГЕРБ са се договорили техни основни искания от предизборната програма да влязат в работния план на бъдещото правителство. 

Според Каракачанов става дума за енергетиката – ревизия и предоговаряне на цените за изкупуване от американските ТЕЦ-ове, за бежанците и повече полиция в селските райони на страната.

Лидерът на ВМРО съобщи, че не всички депутати от парламентарната група на Патриотичния фронт ще гласуват „за” кабинета на Бойко Борисов. „Не можем да задължим хора, които няколко години се обявяват срещу ГЕРБ и неговия лидер, сега да го подкрепят”, призна Каракачанов.

Той определи очакваните гласове в подкрепа на кабинета от тях ще са 17. „Ако видим, че в рамките на 2-3 месеца не се работи по нашите искания, ще преосмислим подкрепата си за правителството”, каза още националистът.


Той обаче уточни, че няма законов начин такива хора да бъдат отстранени от Народното събрание

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване