11/08/14 10:03
(http://pik.bg)

Ексклузивно в ПИК! Бисер Миланов прави мащабна среща на неговото движение, очакват се хиляди поддръжници!

Ексклузивно в ПИК! Бисер Миланов прави мащабна среща на неговото движение, очакват се хиляди поддръжници!
Бисер Миланов ще направи мащабна среща на неговото движение "Свобода", разкри самият той пред ПИК.
 
Ето и цялото съобщения, изпратено до нашата редакция:
 
Национално движение свобода уведомява всички свои членове и симпатизанти, че на 13 .12 .2014 г. От 15 часа, в зала Вега в град Русе ще бъде проведено Общо събрание на движението, със следния дневен ред :
 
1. Разглеждане и приемане на Годишния отчет на НДС
2. Избиране на Управителен съвест на НДС
 
Миланов след многобройни срещи с членове и симпатизанти на движение в цялата страна обобщи:
"Много сме и сме по силни от всякога".
 
Явно прозрачността на опитите да се дискредитира движението и неговия лидер останаха безпочвени и предизвикаха огромна вълна от подкрепящи основните идеи и цели на движението както и хиляди желаещи да се влеят в редиците на НДС.
 
Бисер Миланов също заяви че няма да се откаже да търси морална и наказателна отговорност на всички които се опитаха да опетнят както неговото, така и името на НДС. "Хора като Йордан Бонев, Цветан Бонев и Гинка Танкова нямат място до мен и в редиците на НД. Те са лъжци и предатели, подтиквани от дълбоки користи цели и лични интереси, служещи на национални предатели целящи унищожението Национално движение "Свобода", пише Миланов.
 
Един от най великите българи е казал: "По делата ще ги познаеш. За това каним и тримата по горе споменати, за да им дадем възможност да се обосноват за всички техни действия и бездействия пред обществото, както и пред самия Бисер Миланов", завършва писмото.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване