11/08/14 08:48
(http://radiomilena.com/)

Лекарите потвърдиха: Робин Уилямс се е самоубил

Публикуваха официалното заявление за причините, довели до смъртта на американския актьор Робин Уилямс. От изнесените данни става ясно, че кончината му се дължи на задушаване в резултат от обесване. Аутопсията е показала, че актьорът е взимал лекарства, предписани му от лекар.

Самоубийството – това е официалната причина за смъртта на американския актьор, заяви по време на брифинг шерифът на калифорнийския окръг Марин Кит Бойд, който се занимава с разследването на гибелта на актьора, цитира Кросс.

Робин Уилямс беше намерен мъртъв на сутринта на 11 август и още тогава смъртта му беше определена като самоубийство. Съпругата на актьора Сюзан Шнайдър заяви, че той се е борил с депресия и страхова невроза и малко преди кончината си е бил диагностициран с Паркинсон.

В миналото Уилямс признаваше, че има проблеми с медикаменти и дори малко преди смъртта си се е записал в програма за борба с подобни злоупотреби.

 

 

 

Публикувана на 11/08/14 08:48 http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/Oyui-ekkpaQ/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване