11/08/14 10:17
(http://pik.bg)

Петър Москов: Изпитвам клинично студено отношение към модела "Кой"

Петър Москов: Изпитвам клинично студено отношение към модела "Кой"

"Нашето правителство се направи точно наобратно на кабинета на Орешарски. Този път преговорите се вършеха няве. Всичко, което се случваше, беше явно. Няма нито една граница, свързана с реализацията на Реформаторския блок в управлението, която да е прекрачена", каза в предването на "На светло" по Нова телевизия министърът на образованието Петър Москов. 

"Аз изпитвам много студено отношение към модела "Кой" - клинично студено отношение. Успяхме да създадем разделителна линия. Участваме в отбора в битка с мафията. А тя става чрез явна законодателна промяна и те са разписани в програмната декларация", каза Москов. Новото мнозинство взело решение с парите на българите да се оздравява КТБ, което минирало съмненията за задкулие и модела "Кой". 

Първата стъпка на министър Петър Москов щяла да бъде въвеждане на електронното здравеопазване. В края да другата година трябвало всички да има електронно досие и здравна карта. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване