11/10/14 08:05
(http://pik.bg)

Мъж с увреждания чупи количката си 3 пъти заради разкопаните улици във Видин

Мъж с увреждания чупи количката си 3 пъти заради разкопаните улици във Видин

Водният цикъл на Видин е в разгара си. Улиците почти навсякъде са разкопани, а от общината казват, че пари няма и не знаят кога ще приключи сагата с ремонтите. Хората в града са изправени пред ежедневни изпитания като например това да стигнеш до работа, без да спукаш гума и то, ако маршрутът ти не е изцяло затворен.

Екип на „Здравей, България” разказа историята на един жител на Видин. За последните пет месеца количката на Дани се чупи три пъти, докато той се опитва да се придвижи по разкопаните улици. Така почти през месец той остава заложник в собствения си дом. Не може да стигне нито до работните си срещи, нито дори най-елементарното - да си напазарува. Дани не иска да съди общината, защото сметката отново ще бъде платена от гражданите. Водният цикъл трябва да осигури на града по-качествена вода. От Община Видин отказаха да застанат пред камерата на Нова телевизия.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване