11/10/14 15:46
(http://pik.bg)

Фарс! Спряха тока на починала жена, три месеца не била плащала (снимка)

Фарс! Спряха тока на починала жена, три месеца не била плащала (снимка)

Енергоразпределителното дружество ЕVN спря тока на починала бургазлийка. След като тя не си платила сметките, съвестен инкасатор залепи предупредителна бележка до некролога й. За куриозната ситуация алармира "Флагман”, по сигнал на очевидец.

„Възмутена съм от поредното античовешко отношение на монополистите в България, в случая EVN. През уикенда отивах да посетя мои близки и се натъкнах на следната потресаваща гледка. На вратата на съседката им, която е покойница от около 3 месеца и това е видно от некролога, който стои залепен там, от EVN бяха залепили покана към покойницата да си плати тока. Що за безумен служител може да се изгаври така с паметта на един починал човек и как биха се почувствали близките на тази жена!? Излиза, че починалата ще трябва да възкръсне, за да отиде да погаси задълженията си, които продължават да се трупат дори и след смъртта й”, пише с недоумение жената.

Репортер на Флагман.Бг се свърза с представител на енергоразпределителното дружество, откъдето обясниха, че жената има три неплатени сметки – от август, септември и октомври, като последните две са около 4 лв. и около 2 лв. Той добави, че имат много такива случаи, тъй като много често близките не сменят титуляря на сметката и се получават подобни ситуации. От EVN призоваха наследниците на покойната жена да погасят задълженията и да сменят името на титуляря, за да няма подобни недоразумения. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване