11/11/14 07:38
(http://www.klassa.bg/)

Красавици помагат на болно дете

 Момичетата, които се впускат в надпреварата „Кралица на Бургас”, ще помогнат в набирането на средства за 6-годишната Ани Михайлова, която страда от тежко заболяване. Участничките в конкурса ще се включат в благотворителната инициатива „Да запазим слънцето за Малката звездичка”. Ани страда от рядко заболяване на съединителната тъкан, от което са ескалирали множество заболявания, като най-пагубното от тях е атрофията на зрителните нерви и на ретините и на двете очи. Малката Ани е изправена пред реалната опасност да изгуби своето зрение, което към момента е едва 10%. Фондът за лечение на деца в чужбина обаче отказа да финансира нейното лечение.

 

Освен благотворителен търг, който ще бъде организиран вечерта на събитието, ще има специално за Ани и благотворително ревю в клуб „Етикет” - Бургас. Модното събитие ще се проведе на 20.11.2014 от 23,00 часа. Голяма част от оборота на заведението ще бъде дарена по сметката на детето. Кралиците на Бургас ще се включат и в други благотворителни инициативи, насочени към децата, лишени от родителски грижи, както и с физически увреждания.

 

Желаещите да помогнат на 6-годишната Ани да запази зрението си могат да го направят по следните начини:

 

Дарителска сметка:

 

Банка ДСК ЕАД

 

IBAN :ВG 03 STSA 93 00 00 21 02 10 03

 

BIC: STSABGSF

 

Титуляр: Ани Георгиева Михайлова

 

PayPal account:

 

help_ani@abv.bg

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване