11/11/14 21:35
(http://pik.bg)

Мистерия! Търсенето на изчезналия Ларс забуксува, получил амнезия - не знае кой е, къде е?

Мистерия! Търсенето на изчезналия Ларс забуксува, получил амнезия - не знае кой е, къде е?

Изчезналият преди месеци във Варна германец Ларс Митанк може да е получил амнезия и това допълнително да затруднява намирането му.

Това е една от версиите, по които се работи от мистериозното му изчезване в началото на юли месец т.г., пише BNews.

Детективите продължават да го търсят, но засега без резултат. Заради опасенията, че може да ма проблеми със здравето, те са посготвили и медицински екип, който да се погрижи незабавно за него, ако бъде открит.

Близките му продължават да го търсят под дърво и камък и умоляват всеки, който има някаква информация да потърси полицията или тях самите, като контактите с тях са написани не само в социалната мрежа, на специално създадени страници, но и на множеството листовки с лика на Ларс, които се раздават из цяла България.

Изяснено е, че Ларс е бил паникьосан и изплашен в деня на изчезването му, но роднините  му твърдят, че не е изпитвал опасност за живота преди това.

Преди седмици се появиха данни, чеЛарс е забелязан във варненски села. Досега обаче няма потвърждение на тази информация.

Близките на изчезналия Ларс разпространиха негова снимка - колаж, създадена на предположения как може да изглежда 28-годишният младеж, който е в неизвестност от 8 юли т.г.

Фотосът беше качен първо на страницата във Фейсбук, на която всеки може да публикува всякаква информация, свързана с разследването. На снимката

Ларс е брадясал и с пораснала коса - така, както би изглеждал човек, който не е имал възможност да се грижи за себе и поддържа.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване