11/11/14 12:20
(http://pik.bg)

Спасиха като по чудо самоубиец, искал да се метне от хирургията в Монтана

Спасиха като по чудо самоубиец, искал да се метне от хирургията в Монтана

Психолози успяха да убедят кандидат-самоубиеца Ивайло да слезе от сградата на недостроената хирургия в Монтана в 10.35 ч. тази сутрин, съобщи сайтът Новините от Монтана.

"Крайно отчаяние" е мотивът на младия мъж да се качи на покрива на недовършената сграда.Той сам подал сигнал на телефон 112 за отчаяната си постъпка.

Настанен е в болница, след прегледи ще му бъде назначено лечение, казаха от пресслужбата на полицията. Ивайло И. е на 32 години, живее на ул. "Огоста" в Монтана, в семейството има 14 деца, живеят в крайна бедност.

Младият мъж престоя около час на ръба на 8-етажната сграда. Полицаи охраняваха мястото и не допуснаха никого до сградата, докато психолозите преговаряха с него. Заради безопасността на Ивайло полицията не допусна и журналисти.

Предполага се, че мъжът е брат на младеж, който преди 10-ина години също престоя на ръба на сградата няколко часа. Тогава той бе убеден да слезе от кмета Златко Живков. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване