11/12/14 16:50
(http://pik.bg)

Малката Рижа отново в акция! Вся смут сред бургазлии, заплашва с химикалки във врата (снимки)

Малката Рижа отново в акция! Вся смут сред бургазлии, заплашва с химикалки във врата (снимки)

Малката Рижа пак вдигна на крак бургаския ж.к. Меден рудник, като около 10 часа тази сутрин псува и размахва среден пръст пред фитнес, пише Флагман.

Охраната се опитва да го озапти, чака полиция да дойде, за да го прибере, казаха очевидци на поредния екшън, разигран от 27-годишния Симеон Стоянчов.

Малката Рижа днес отново е в действие


Размахва средни пръсти, крещи на жените "Ку`во, ще ти забия химикал във врата", напълно неадекватен е”, казаха очевидци пред Флагман.бг.

Шокирани очевидци казаха, че след агресията, излята пред фитнеса, Стоянчов вече е избягал в неизвестна посока и все още е на свобода. По данни на жители на комплекса малко по-рано днес той избухнал и на бензиностанция в района, където бутнал служителката, тъй като не искал да си плаща за гориво.

"Страх ни е вече да се движим в района, предупредили сме близките си да стоят далеч от този мъж, за да не пострадат. Няма ли кой да го арестува", ядосваха се минувачи.

Вчера Симеон Стоянчов отново сътвори „геройство” като изскочи бос и  по къси панталони на кръстовище в ж.к. „Меден рудник”, размахваше безконтролно ръце и създаде суматоха в движението.



Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване