11/13/14 09:06
(http://pik.bg)

20 бона струва ремонтът на ГКПП Гюешево и Олтоманци

20 бона струва ремонтът на ГКПП Гюешево и Олтоманци

20 000 лв.са осигурени за ремонти на ГКПП Гюешево и Олтоманци през последната година и 4 месеца, отчете областният управител Иван Каракашки.

"Освен ремонтните дейности на двата пункта, сложихме нови пейки и кошчета за боклук. Това са входовете и изходите на нашата страна и е важно да изглаждат добре, сменяме и на два месеца националният флаг, който се къса бързо от силния вятър", коментира Каракашки.

"Не мога да не кажа, че беше отложен ремонта на пътя Кюстендил- София в частта му за Конявската планина.Там беше избран изпълнител заедно с трасето Дупница- Самоков за 35 млн. лв.За тази година е отложен, няма да започне.Ние довършихме околовръстното на Бобошево.Магистрала Струма се строи, пътен възел Дунцица Юг при Бинека , пътен възел Бобошево, пътен възел Шарков чифлик при Бараково.

Не знам какво стана с осигурените 400 000 лв. за ДНА и костницата в Гюешево.Друг проект, който се загуби при смяната на второ правителство, това е ремонта на пътя Рила - Рилски манастир.Също така 700 000 лв., които бяха осигурени за изграждането на водопровод за минерална вода от пазара до хотел Кюстендил.Не виждам движение и от тези 400 000 лв., които кмета Петър Паунов обеща за инфраструктура за селата.До миналата седмица се правеха проектите, но тъй като времето напредна, не знам дали ще бъдат изпълнени", отчете мандата си областният управител Иван Каракашки.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване