11/13/14 07:31
(http://www.klassa.bg/)

Бойко пълнее, Енчев слабее

 Подобно на играта „открийте разликите“ вестник Марица публикува днес 2 снимки – от 2011 г. и от 5 ноември 2014 г. Бойко Борисов свойски е прегърнал д-р Ангел Енчев и на двете изображения. Бойко Борисов пълнее, д-р Ангел Енчев слабее, отбелязва зоркото око на "Марица”.

Премиерът и водещият пластичен хирург претърпяха пълна промяна в последните години, пише в печатното и в електронното издание на вестника. Двамата неведнъж са засичани по светски събития да демонстрират близките си отношения. Репортери на "Марица“ изровиха фотография на двамата популярни българи, снимали се заедно през 2011 г. И я сравниха с тяхна обща снимка от миналата седмица, направена по време на коктейл по случай откриването на най-новия търговски и развлекателен център в столицата.

Съпоставяйки снимките преди и сега, откриваме видима разлика в двете персони - премиерът е понаедрял, докато пластичният хирург буквално се е стопил. Все едно са си разменили телесна маса. Дали от стрес единият пълнее, а другият слабее, или причините са други, засега само можем да гадаем...



Катя Стайкова

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване