11/14/14 07:11
(http://www.klassa.bg/)

„Blizoo Обещания“ гарантира бърза инсталация на услуги и качествено техническо обслужване

 С новата си кампания blizoo Обещания“ най-големият кабелен оператор в България поставя точни и ясни правила за работа с настоящите и бъдещите си клиенти. Професионалното техническо обслужване и бързата и качествена инсталация на услуги са сред приоритетите на blizoo, които попадат сред 5-те гаранции, обобщени от платформата blizoo Обещания“.

Чрез обещанието си „Ние инсталираме услугите бързо и в срок blizoo гарантира, че извършва инсталацията на услуги в рамките до 3 работни дни след деня на заявяването им. Ако това не се случи, клиентът получава компенсация в услуги в размер на 10 лв., като сам решава кои услуги да активира или заплати с компенсацията си. Обещанието е валидно за всички нови потребители или такива, които променят параметрите по настоящите си договори.

Blizoo предлага цифрова телевизия и интернет в повече от 40 града в страната, като компанията е водещ доставчик на пакетни услуги, предоставяйки повече от 150 ТВ канала, 25 HD канала, както и интернет със скорост до 150 Mbps, базиран на технологията Docsis 3.0. Клиентите имат възможност да ползват различни крайни устройства спрямо предпочитанията си – за цифрова телевизия например вариантите са КАМ модул (вграден в телевизора), SD и HD приемник, като изборът е валиден за всяко устройство на адреса. При ползване на цифров HD приемник потребителите разполагат и с платформата TV Master, чрез която сами  избират какво и кога да гледат и могат също да подбират и записват предавания според предпочитанията си. По този начин blizoo е винаги на разположение да предложи най-доброто решение за клиентите си, съобразено с техните нужди.

Второто обещание е с ясен акцент върху навременното и професионално техническо обслужване и гарантира, че техническият екип на blizoo прави посещения за инсталация или за отстраняване на неизправност в удобен за потребителя интервал. При двучасово забавяне, считано от уговорения час за посещение, потребителят получава компенсация в услуги или като отстъпка в размер на 10 лв. Техниците на blizoo работят 7 дни в седмицата и планират посещенията си без прекъсване.

„За нас отговорността към потребителя е най-важното правило.. Бързата и професионална инсталация на услуги, както и навременните технически посещения са сред най-важните стъпки за поддържане на доверието у клиентите ни. „blizoo Обещания“ е първата по рода си кампания, която не само гарантира, но и обезпечава потребителите при грешка от страна на компанията. Вярваме, че това е правилният подход за работа, от който полза имат потребителите.“ – коментира Щерьо Бадалов, технически директор в blizoo.


Любен Христов

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване