11/14/14 08:28
(http://pik.bg)

Oсъдиха на пробация проститутка

Oсъдиха на пробация проститутка

Районният съд осъди на пробация 28-годишна жена за това, че като работоспособно лице продължително време не се занимавала с обществено полезен труд и получавала нетрудови доходи по неморален начин - чрез проституция.

След сключено в съдебната зала споразумение на А.Трифонова бе наложено наказание пробация за срок от 6 месеца при двете задължителни мерки - срещи с пробационни служители и регистрация по настоящ адрес, при периодичност 2 пъти седмично. Това съобщи news.varna24.bg.

В периода от 9 юни 2013 г. до 28 август т.г. на територията на град Варна на 28-годишната жена са били съставени общо 27 предупредителни протокола от полицията за извършване на подобни деяния.

Вечерта на 5 септември в района на спирка "Патриарх Евтимий" на бул. "Владислав Варненчик" подсъдимата била засечена за пореден път от полицейски служители, в момент когато предлагала сексуални услуги на клиент.

Трифонова веднъж вече е била освобождавана от наказателна отговорност с налагане на административно наказание - глоба в размер на 1200 лева, отново за деяние по чл. 329, ал. 1 от НК. Споразумението е окончателно и влиза в сила веднага.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване