11/14/14 16:31
(http://pik.bg)

Манолова: Очаквахме от ГЕРБ да се опитат да превърнат парламента в сляпо оръдие на Борисов

Манолова: Очаквахме от ГЕРБ да се опитат да превърнат парламента в сляпо оръдие на Борисов

От ГЕРБ това сме го виждали, това го очаквахме, че ще се опитат парламента в сляпо оръдие на Бойко Борисов. Но защо останалите три присъдружни партии участват в това,нямам обяснения.

Това заяви народният представител от БСП лява България Мая Манолова пред журналисти във връзка с решенията на Временната комисия за изработване на проект на правилник за организация и дейност на НС.

Манолова заяви, че за нея е смайващо хора, които наричат себе си демократи, визирайки Реформаторския блок, да подкрепят предложенията във Временната комисия за изработване на проект на правилник за организация и дейност на НС.

„За мен е смайващо, че хора, които наричат себе си демократи, имам в предвид осовно РБ. Вчера те бяха редом с хората, които на улицата искаха повече прозрачност, публичност и контрол. Сега с тези гласувания те за пореден път предават своите избиратели. От ГЕРБ това сме го виждали, това го очаквахме, че ще се опитат парламента в сляпо оръдие на Бойко Борисов. Но защо останалите три присъдружни партии участват в това,нямам обяснения”, каза още Мая Манолова.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване