11/14/14 20:20
(http://pik.bg)

Съмнително! Вижте как Тони Стораро се изнизва от хотела, в който намериха трупа на бургаския спортист (снимка)

Съмнително! Вижте как Тони Стораро се изнизва от хотела, в който намериха трупа на бургаския спортист (снимка)

Репортери спипаха Тони Стораро да се изнизва от благоевградския хотел „Луксор“ половин час, след като стана ясно, че в една от стаите е намерен трупа на бургазлията Раид Шемери, пише Флагман.

Фолк звездата твърди, че само е нощувал там, но според запознати той е бил скъп гост на злополучното парти, след което талантът на българското карате Раид издъхна мистериозно.

Купонът бил организиран от сина на собственика Недялко Левунлиев. За неговите партита в Благоевград се носят легенди. Твърди се, че идват най-красивите момичета, представители на местния ъндърграунд и фолк изпълнители.

В южния град още помнят как след един такъв купон, камериерка на хотел „Луксор“, изяжда парче кекс, а няколко часа по-късно е приета в болница, където лекари установяват, че състоянието й се влошило заради десерта, в който е имало синтезирано количество наркотично вещество.

Не е изключено снощи на Раид да му е пробутано нещо подобно, смятат негови приятели, които недоумяват от какво може да е починал. Той нито е употребявал алкохол, нито е вземал наркотици или анаболи, твърдят близките му.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване