11/14/14 08:20
(http://pik.bg)

Цветанов: ГЕРБ няма интерес от изчезването на тефтерите на Филип Златанов

Цветанов: ГЕРБ няма интерес от изчезването на тефтерите на Филип Златанов

"Не ми минава през ума, че мога да бъда осъден. Защото вярвам в правосъдието и в това, че обективността винаги съществува", каза шефът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов в ефира на сутрешния блок на БНТ. Цветанов не се притеснява от това, че няма да бъде с имунитет.

Все още не е обсъждана кандидатура за нов главен секретар на МВР. Светлозар Лазаров нямал качествата да продължи да работи на този пост.

Цветанов категорично охвърли слуховете, че се стреми да бъде вътрешен министър в сянка. "За никакви роли не се стремя. Искам да си свърша работата като председател на парламентарната група на ГЕРБ", каза бившият вътрешен министър.

"ГЕРБ няма никакъв интерес от изчезването на тефтерите на Филип Златанов. Има компетентни органи, които са били длъжни да съхранят това доказателство", каза Цветанов. Той уточни, че не се припознава в инициалите Цв.Цв., изписани в тефтерите. "Човекът, от когото е изчезнало тефтерчето, е имал съпричастност към бившата ДС", уточни Цветанов.

Много доста време и усилия щели да бъдат необходими за връщането на доверието в сектора "Сигурност". 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване