11/16/14 14:46
(http://pik.bg)

Вижте кои столични квартали ще останат без вода във вторник

Вижте кои столични квартали ще останат без вода във вторник

 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 18 ноември (вторник), съобщиха от дружеството.

Във връзка разкриване на уличен водопровод на ул. „Летоструй” местност „Бели брег” гр. Банкя , се налага спиране на водоподаването от 13:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Летоструй” от ул. „Сердика” до края на ул.”Летоструй”, ул. „Елин Пелин”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Баба Тонка” ъгъла с ул. „Летоструй”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Българска легия” кв. „Манастирски ливади” се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Българска легия” от ул. „Ралевица” до ул. „Бяло поле”; по ул. „Ралевица” от №48 до ул. „Българска легия”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Българска легия” ъгъла с ул. „Бяло поле”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Лале” кв. „Курило” се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Лале” от ул. „Беласица” до ул. „Върбовка”; по ул. „Върбовка” от ул. „Веслец” до №30. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лале” ъгъла с ул. „Върбовка”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване