11/16/14 11:05
(http://pik.bg)

Людмил Рангелов: Министърът на правосъдието няма право да коментира работата на съда

Людмил Рангелов: Министърът на правосъдието няма право да коментира работата на съда

"Има фотокопия и определена информация за тефтерчетата. Когато един полицай има сведения за събития, които са се случили в миналото има как да отсъжда", това заяви избраният за адвокат на годината Людмил Рангелов, в "На светло" по Нова телевизия.

"Тефтерите не могат да подпалят пожара на реформата. Критиките, които прехвърчаха между Христо Иванов и Сотир Цацаров са навременни. Министърът на правосъдието не може да коментира по такъв начин конкретни дела. Като гражданин може да говори, но от позицията си не може да коментира работата на съда, няма такива правомощия", категоричен бе юристът. (Повече относно критиките между министър Иванов и главния прокурор четете в "Още по темата")

"Няма нищо да се промени в системата. В публичното пространство се търкаля идеята за съдебна реформа. Това е дългосрочна задача, която не може да се осъществи с един акт", завърши Рангелов.


Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване