11/18/14 07:33
(http://www.klassa.bg/)

Мария Славова, изпълнителен директор в All Channels Communication Group, спечели сребро на международните награди Stevie 2014 за жени в бизнеса

 Мария Славова, изпълнителен директор „Обслужване на клиенти и криейтив” в All Channels Communication, спечели сребърно отличие на международните награди Stevie 2014 за жени в бизнеса. Церемонията по награждаването се състоя в Ню Йорк и Мария е единствената българка, наградена с престижното отличие. Сребърната статуетка бе присъдена в категорията „Жена изпълнителен директор на годината - бизнес услуги и се дава за управлението на компании, които имат между 11 и 2 500 служители. Мария спечели наградата в надпреварата с над  400 финалисти от цял свят в 5 корпоративни и 81 индивидуални категории.

 

„Сребърният приз от наградите Stеvie е изключително важно признание за целия екип на All Channels. Благодарение на свеотдайната работа, бизнес резултатите ни са признати и високо оценени от международната публика. Наградата е доказателство, че жените заслужено заемат ключова роля в бизнеса, когато разчитат на професионализма във всеки аспект на работата си”, коментира Мария Славова, изпълнителен директор „Обслужване на клиенти и криейтив”, All Channels Communication.

 

Официалната церемония се състоя за 11-а поредна година. Международните бизнес награди Stevie за жени в областта на бизнеса са най-голямото признание за жени предприемачи, изпълнителни директори, служители и организации, управлявани от тях. Всички кандидатури преминават през няколко етапа на оценяване. Финалистите се определят от над 100-членно жури, съставено от международни експерти в областта.

 

All Channels Communication Group е единствената българска комуникационна агенция, носител на 12 международни награди и над 20 номинации. Компанията притежава и десетки отличия от български конкурси. Сред актуалните успехи на комуникационната група се нареждат първата награда в категория „Балкани“ за проекта „Писмо за промяна“ от международните PR награди SABRE, както и отличието „Агенция на годината“, присъдено от международното жури на наградите на Българската Асоциация на PR Агенциите. All Channels | Advertising, рекламното подразделение на All Channels Communication, се нареди сред топ 10 творческите агенции в България според класацията на конкурса за рекламна креативност ФАРА 2014.
Eleonora Georgieva

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване