11/18/14 14:56
(http://pik.bg)

Неделино се вдигна в защита на кмета си!

Неделино се вдигна в защита на кмета си!

Цялото Неделино е настръхнало и местните скочиха в защита на кмета си Стоян Беширов. Миналата седмица ДАНС проведе акция и иззе документация, свързана с ремонти в общината. Прокуратурата търси кмета Стоян Беширов, за да го разпита. Оказа се, че слуховете, че той се крие не отговарят на истината. Веднага след акцията на ДАНС, в града се сформира иницативен комитет в подкрепа на градоначалника.

"Кметът ни не се крие и няма причина да прави това. Той не е в Неделино в момента.  Стоян Беширов е в платен годишен отпуск, който е планиран 6 месеца назад и това го знаят всички и цялата община. Всички знаят, че тази година той има юбилей. Празнува със семейството си в чужбина и затова не е в Неделино", обяснява шефката на Инициативния комитет на гражданите на Неделино Фани Георгиева, цитирина от Кмета.бг.

Това, което казват по медиите за кмета,  е не е вярно. Всичко, което казват е лъжа. Например това за дограмата. Първо, ако е маркирана дограмата, няма как този маркер да издържи от февруари досега. Направена е частична подмяна на дограмата на детската градина. Даже проверката устнови, че подменената квадратура е повече от заложената в проекта", категорична е Георгиева.

"В момента събираме подписи с изключение на 4 - 5 души, които вредят на тази община. Тези хора са алкохолици, никога не са работили и никога не са съградили нищо. Те не знаят какво значи да направиш нещо за другите", посочва тя.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване