11/20/14 10:14
(http://pik.bg)

Бойко Ноев за скандала "Орхан Исмаилов": Не предполагах, че патриоти ще се хлъзнат по първичните страсти

Бойко Ноев за скандала "Орхан Исмаилов": Не предполагах, че патриоти ще се хлъзнат по първичните страсти

България има силна потребност от достоверен и морален патриотизъм, казва военният министър от служебното правителство на Ренета Инджова Бойко Ноев, цитиран от "Фокус".  На въпрос - как бихте коментирали дебатите, които се разразиха около назначаването на Орхан Исмаилов за зам. министър на отбраната, Бойко Ноев отговори: „С голяма горчивина. Не съм предполагал, че хора с иначе разумни и патриотични позиции могат да се хлъзнат по плоскостта на първичните страсти. Казвам с горчивина, защото съм се надявал, а и все още се надявам представителите на Патриотичния фронт в парламента да играят една наистина позитивна роля при упражняването на властта днес”. 

Не само Орхан Исмаилов, но всеки в това ведомство, а и на други места е оценяван по работата му и по личните му качества. „Но аз бих искал още сега, най-напред да поздравя министър Ненчев и всички, които твърдо застанаха зад назначението на Орхан Исмаилов. Според мен, ако това правителство не отстоява такива принципни позиции, по-добре да си ходи”, допълни още Бойко Ноев.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване