11/20/14 11:21
(http://pik.bg)

Светла Иванова ще представи най-новия си DVD диск – „Моята програма – йога за родители и деца“ с безплатен урок за деца

Светла Иванова ще представи най-новия си DVD диск – „Моята програма – йога за родители и деца“ с безплатен урок за деца

Родителите, които имат забързано ежедневие и рядко посещават спортни зали с децата си, могат да намерят решение в най-новия DVD диск на Светла Иванова – „Моята програма – йога за родители и деца“.

Дискът вече е в книжарниците и предлага на родителитечудесни идеи как да се забавляват с децата си, докато практикуват йога вкъщи. Без да се налага да се съобразяват с точен час, с търсене на място за паркиране и с разход на допълнителни средства, заедно с децата си вече ще могат да се радват на добро здраве и настрение и то сред домашния уют.

В йога програмата участие вземат двете деца на Светла Иванова – Виктор и Стела. Тя включва комплекс упражнения:

  • за майка и бебе над 4 месеца
  • за родители и деца от 3-5 г.
  • за родители и деца 5-8 г.

След изпълнение на асаните всички части от тялото стават по-гъвкави, без да се натоварват излишно.Упражненията преминават плавно едно към друго, като помагат на изпълняващите ги да поддържат правилна стойка, да подобрят кръвообращението, да нормализират храносмилането и най-вече – да се чувстват енергични, спокойни , уверени и изпълнение с позитивни мисли и емоции. За да задържи вниманието на децата, Светла Иванова представя асаните по забавен и подходящ за възрастта им начин – във вид на приказна игра с карти, играчки, дишане и релаксация.

Родители, които искат да се запознаят със съдържанието на „Моята програма – йога за родители и деца“ и да подарят безплатен урок по йога на децата си, могат да го направят в:

  • неделя (23.11) – студио Одет – от 11:00-12:00 часа – деца 3-5 г.

                                                      от 12:00-13:00 часа – деца 6-9 г.

  • понеделник (24.11) – био магазин Кукумявка, кв. Изток, ул. „Чарлз Дарвин“ 14 А  - от 18:00 часа – деца 3-7 г.

Практиката ще води лично Светла Иванова, а участие могат да вземат само децата.

Дискът излиза с подкрепата на: Частни детски ясли, градини и училище „Светлина“; Магазини „Минене“; Магазини „И за мама“; „Philips AVENT”, “Arya Sense” и “Dstrct”.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване