11/24/14 13:30
(http://pik.bg)

Ледена пързалка и коледна украса ще радват старозагорци от 5 декември

Ледена пързалка и коледна украса ще радват старозагорци от 5 декември

Ледена пързалка и коледна украса ще радват старозагорци от 5 декември, съобщиха от общината. От 17.30 ч., на площада пред общината, кметът на Стара Загора Живко Тодоров ще пусне светлините на коледното дърво, улиците и парковете на града.

В навечерието на най-светлия християнски празник - Рождество заедно ще си пожелаем повече доброта, повече щедрост, повече усмивки по лицата, повече оптимизъм и ще посрещнем най-добрия старец Дядо Коледа. Ще се повеселим и попеем с децата от Детска музикална формация „Звездопад” и ще потропнем хорце с Детски танцов състав „Тракийче” при НЧ „Георги Бакалов 1933”. С тях една малка звезда - Гери, финалистка от „Шоуто на Слави”, ще грейне и изпрати своя музикален поздрав към всички деца на Стара Загора. На главната улица пред сградата на общината, ще бъде открита и ледена пързалка, която ще радва жителите и гостите на Стара Загора от 5 декември до 5 януари. Съоръжението, което е 400 кв. м, ще работи всеки ден от 10.00 до 22.00 ч. Достъпът до пързалката е безплатен, като при необходимост ще се предоставят и кънки за лед.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване