11/29/14 14:11
(http://radiomilena.com/)

Миков: Медийните изяви по вътрешнопартийни въпроси не увеличават популярността в партията

В БСП има хора, които смятат, че медийните изяви по вътрешнопартийни въпроси ги правят интересни за обществото и популярни в партията. Тези хора не само не са популярни в партията, но нанасят и удари върху нейното влияние, заяви на пресконференция в Плевен председателят на партията Михаил Миков, съобщиха от пресцентъра на БСП.

„Вместо днес да говорим за проблемите на хората, пълним страниците на вестниците с проблемите на един и друг деец на БСП или с вътрешнопартийни теми – които не е лошо, но на партийни форуми”, коментира Миков.
Тези, които смятат медийните си изяви за най-важното, грешат, защото не чуват гласа на обикновения партиен човек. Аз искам да чуя хората, тяхното виждане за проблемите в партията”, подчерта той.

„Затягаме редиците в БСП навсякъде. Предстои уточняване на членския състав, електронизация на членството. БСП ще да стане първата партия в страната с реално електронно членство, което ще подобри комуникациите вътре в нея”, каза още лидерът на партията.

По думите му БСП се нуждае и от политически, и от организационни промени. „В посланията трябва да има по-голяма политическа активност, отговори на проблемите на по-голямата част от гражданите на България – социални проблеми, проблеми на ежедневието”, коментира той. Моделът в партията е изчерпан и обострен от кризата и трябва да се промени, подчерта Миков, пише КРОСС.

Публикувана на 11/29/14 14:11 http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/WSaXdz8p7WQ/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване