11/30/14 09:29
(http://pik.bg)

Петър Москов: Ако реформите не успеят, следва Путин или Уго Чавес

Петър Москов: Ако реформите не успеят, следва Путин или Уго Чавес

"Въпросът е не дали си струват компромисите, а какъв ще е реалният ефект от тях. На Националното събрание на ДСБ вчера се каза, че в този си вид Реформаторският блок (РБ) е изчерпал задачите си." Това каза министърът на здравеопазването и зам.-председател на ДСБ Петър Москов в предаването "Събуди се" по Нова телевизия.

"Блокът трябва да се промени към консолидация, кym единност и постепенно да стане модерна народна партия. Длъжни сме да оправдаем надеждите на хората, защото вотът за нас беше избор между Терминал 2 и бюлетина номер 7. Всички нелицеприятни неща в РБ напоследък са следствие на това, което не се случва в Блока", посочи Москов.

"РБ трябва да бъде ваксина за политическия живот. Ако реформаторските усилия не успеят, това което следва, е или Путин, или Уго Чавес", подчерта здравният министър. По думите му на дневен ред конспирациите за това дали ДПС ще подкрепя правителството, ако Патриотичният фронт се оттегли, са несъстоятелни.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване