12/01/14 10:55
(http://pik.bg)

"Ботев" решава съдбата на Главата

"Ботев" решава съдбата на Главата

Постът на Вили Вуцов-Главата като старши-треньор на Ботев Пловдив сериозно се разклати. Преди минути на Коматево започна извънреден Управителен съвет на Борда на директорите, на който основна тема ще бъде наставникът на канарчетата, пише PlovdivDerby.com. Има вероятност той все пак да бъде отстранен, а мястото му да бъде заето от неговите помощници до края на полусезона. Вариант пред шефовете на Ботев е и Петър Пенчев, който води дубъла на канарчетата.

Припомняме ви, че веднага след края на мача в Овча Купел ръководни фактори от Ботев заявиха пред PlovdivDerby.com, че Вуцов няма да бъде освобождаван поне до мача с Локо Пд в сряда от турнира за Купата на България.

Въпреки тези уверения в момента в Коматево заседават всички членове на Управителния съвет начело с Иван Джиджев. Очаква се до обед ръководните фактори в Ботев да излязат с решение или да гласуват доверие на Вуцов, или да го отстранят от заемания пост. 

Припомняме ви, че традицията в Ботев е Управителният съвет да се събира всеки вторник. Днешното извънредно заседание е продиктувано от наближаващия мач с Локо Пд за Купата в сряда и нуждата от категорична позиция на ръководството по казуса с Вили Вуцов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване